ENTREM A BARCELONA

Un projecte fotogràfic col·laboratiu per a donar visibilitat a un altra Barcelona

Volem analitzar la realitat d’una Barcelona que no es projecta al món a través d’elements icònics, històrics o polítics, sinó a través de les seves vies d’accés i les realitats de la perifèria de la ciutat

En aquest post volem presentar-vos el resultat del dossier Entrem a Barcelona, un registre fotogràfic al voltant de la ciutat de Barcelona que ha estat desenvolupat per la cohesió de les mirades i sensibilitats de 12 fotògrafs i fotògrafes que hi han treballat de manera conjunta per a fer-lo possible.

Si fas clic al següent botó podràs descarregar el dossier

Gràcies a tothom

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: